3 BEREN

Eigen Caches

  1. Dagboek van een Tiener - http://coord.info/GC3BCW6: Deze is ooit bedacht door onze kleine beer, ook bekend als "Purple Girl" want hoewel we zelf ruim de tijd wilden nemen voor we onze eigen cache zouden plaatsen zat zij al snel vol ideeen voor een mooie en orginele cache. De moeilijkheid bleek al snel hoger dan verwacht maar we hebben besloten dat we deze cache op de waarde laten zoals die staat omdat hij eigenijk vooral mis gaat bij het "goed lezen wat er staat", en dan vooral de volgorde in de tekst blijkt een probleem.

  2. Vervlogen tijd - http://coord.info/GC436H1: De vervlogen tijd is eigenlijk gemaakt als dank voor de hulp die we kregen bij het zoeken naar een item dat we nodig hadden voor een volgende cache. Tot onze verbazing bleek echter het handwerk van deze cache en het handarbeid in de puzzel een groot succes, te zien aan de waardering die we krijgen via de logs. Dat smaakt natuurlijk naar meer, en we kijken ook nu weer uit naar een puzzel die iedereen kan maken zonder een ict opleiding nodig te hebben.

  3. Top Secret Enschede - http://coord.info/GC45JXN: Onze lang verwachte D5 puzzel. Zoals veel mensen, die ons iets beter kennen wel weten, zijn we gek op puzzelen en het kan ons niet gek genoeg zijn. Eigenlijk was het al vanaf de eerste dagen niet de vraag "of" we een puzzel zouden maken, alleen "wanneer" was nog niet zeker. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij er eindelijk is en meerdere geocachers zwoegen inmiddels op het doorkomen van de puzzel. Wij zijn natuurlijk trots op één ieder, die zich door de in onze ogen uitdagende puzzel worstelt, we zouden het er, eerlijk gezegd, ook zelf maar behoorlijk moeilijk mee hebben. Gelukkig hoeven we deze zelf dus niet te doen. Maar we wensen iedereen succes. O ja mocht je zo slim zijn om dit te lezen, een kleine hint voor onderweg: Je kan het zelf leren, je kan het aan de secretaresse vragen, maar je kan ook verder kijken dan je neus lang is, soms is er een 2e optie.

  4. Berenpad - http://coord.info/GC4E47Q: Samen met Landschap Overijsel hebben we een duurzame en onderhoudende cache gemaakt op een heel mooie locatie. Het is een tocht voor jong en oud en omdat we het niet te moeilijk hebben gemaakt kan je bijna niet met lege handen thuiskomen. Natuurlijk is het aan een ieder om zelf een oordeel over te vellen over de kwaliteit van de cache maar we hopen zeker dat jullie er net zo van zullen genieten als wij tijdens het maken van deze multi.

  5. Boerenverstand - http://coord.info/GC43EHN: Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hierbij om boerenverstand en inderdaad is dat een puzzel waarbij vooral logisch nadenken belangrijk is. Ook de stash is een leuke aanvulling op dit thema, al zullen we hier niet te veel over verklappen omdat het anders te eenvoudig zou zijn.

  6. Marathon Of Mysteries - http://coord.info/GC4D92J: Eigenlijk hadden we het idee voor deze puzzel al heel lang, want als echte puzzel fanaten waren we natuurlijk altijd al nieuwsgierig naar mooie puzzels in andere landen. Marathon Of Mysteries, is een verzameling van niet alleen moeilijke, maar vooral leuke, grappige en uitdagende puzzels, en we hopen dat jullie allemaal net zo veel plezier beleven in het oplossen van deze puzzels als wij, toen we deze collectie verzamelden. Na het uitkomen van deze puzzel kwamen we er al snel achter dat er ook teams zijn die weinig om de puzzels geven en die een eigen manier bedenken om deze serie op te lossen, maar we gaan er van uit dat dit de echte puzzelaars niet zal afschrikken om zelfstandig, of in teamverband de uitdaging aan te gaan.

  7. Hopeloos - http://coord.info/GC4E46C: Hopeloos,.. Tja de naam zegt het eigenlijk al. Maar we moeten toegeven dat de eerste werknaam niet Hopeloos was. Eigenlijk zou het veel meer eev vervolg op Berenpad moeten zijn die alleen eens een keer met andere middelen en zonder locale WP's gelopen kon worden. De techniek die we hier gebruiken heet vissegraat en de padvinder zal meteen een aha gevoel hebben als hij de plattegrond bekijkt. Voor de mensen die nooit padvinder zijn geweest is dit trouwens niet moeilijk want de uitleg staat volop op het internet en eigenlijk vertellen de plaatjes voldoende want om fouten te voorkomen hebben we zelfs een paar extra symbolen aan de kaart toegevoegd. Kortom eigenlijk niet een zo hopenloos anders dan dat we het wel een grappige titel vonden die leuke logjes kan uitlokken.

  8. Berepad II - http://coord.info/GC?????: Een nieuwe?... Ja binnenkort komen we met een uitdagende vervolg op berenpad, maar dit keer wordt het geen familietocht. Blijf dus kijken want misschien geven we binnenkort al de eerste informatie over deze D4.5 of D5 multi.